Press release

23 Aug 2013

Pe data de 27 septembrie curent, Academia de Științe a Moldovei, Centrul Proiecte Internaționale, Agenţia de Logistică "Age Quod Agis" în parteneriat cu institutele de cercetare și cele de învățămînt superior, vor organiza un eveniment de anvergură cu genericul "Noaptea Cercetătorilor 2013" privind promovarea științei în societate.

23 Aug 2013

În premieră pentru R. Moldova, la Chișinău va fi organizată „Noaptea Cercetătorilor – 2013”. Evenimentul se va desfășura în scuarul Academiei de Științe (AȘM), pe 27 septembrie curent, începând cu ora 16.00.

23 Aug 2013

Academia de Ştiinţe a Moldovei organizează „Noaptea Cercetătorilor”,o acţiune în care fiecare poate deveni cercetător timp de o noapte. Evenimentul este la prima ediţie în Republica Moldova şi va avea loc pe 27 septembrie la Academia de Ştiinţe.

23 Aug 2013

Noaptea Cercetătorilor se desfășoară concomitent în peste 300 de orașe din Europa. Este foarte necesar să popularizăm rezultatele științifice și cercetarea ca activitate, pe înțelesul tuturor, mai ales în rândul tinerilor. Prietenii mă priveau sceptic, din respect cred, se abțineau să facă glume, când mă apucam să povestesc cu ardoare, despre succesele Moldovei în știință.